donderdag 10 mei 2012

Bosklassen dag 4


donderdag  10 mei 2012

Hallooooo  allemaal !

Deze voormiddag brachten  we een bezoek aan de windmolen “ De Heerser “

Molenaar Frans vertelde honderduit over zijn molen. We mochten ook binnenin de molen een kijkje nemen  ( toch wat kriebels in de buik hoor na die steile klim op de trap !). De molen is nog steeds in werking en dat konden we met eigen ogen zien. Alweer een toffe uitstap !

Sommigen onder ons werden nu toch wat zenuwachtig voor de grote toets… We hadden  allemaal wel goed geluisterd, maar ja , je weet maar nooit !!!

Na de toets was het tijd voor het grote bosspel! We moesten steeds heen en weer lopen tussen 2 kampen! Wanneer we een gekke opdracht goed uitvoerden, kregen we een letter! De groep die als eerste het woord vond, mocht eerst op zoek gaan naar de schat! Uiteindelijk vonden Fien, Pearl, Simon en Stijn de schat! Ze waren heel gul en deelden alles met de klasgroep!

Na het bosspel was het tijd voor een verfrissende douche gevolgd door lekkere spaghetti!

Vervolgens gingen we over tot de prijsuitreiking! De titel van bosklaskampioen 2012 ging naar Quinten! De titel van bosklaskampioene 2012 ging naar Birte! Een dikke proficiat!

De avond werd afgesloten met de nieuwste film van Kuifje!

Zo, de bosklassen zitten er bijna op, morgen rest ons nog een bezoek aan Bokrijk en dan komen we moe maar voldaan terug naar Welle! Tot morgen allemaal!




































4 opmerkingen:

  1. Anoniem5/10/2012

    Het is elke keer uitkijken naar jullie belevenissen! Een dikke pluim voor meester Jan die de mooie foto's en leuke tekstjes op deze blog zet! Zo is het telkens een beetje meegenieten met Léon en zijn klasgenootjes. De hele familie hier volgt jullie via deze weg, maar nu begint het toch lang te duren hoor. Morgen zien we onze rakker en zijn vrienden eindelijk terug! Dit moet een onvergetlijk avontuur geweest zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem5/11/2012

    Dikke proficiat aan ons koeksken en Birte bij het winnen van de bosklassentrofee :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Anoniem5/11/2012

    Proficiat Birte met je bosklassentrofee.
    ik kijk er al naar uit om jou en je broer vanavond terug te zien. Het was deze week zeer stilletjes in huis, van 2 naar geen kinderen.
    Een dikke proficiat aan juf Muriel, meester Jan en de begeleiders om al deze leuke uitstappen met de kinderen te doen.

    Tot vanavond.

    Lieve en Gert

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Anoniem5/11/2012

    Hallo allemaal,

    Aan de verslagjes en de foto's te zien hebben jullie het hartstikke goed gehad. Bedankt aan alle begeleiders om hen een leuke midweek te bezorgen. En voor de bosklassers geen nood binnen een aantal maanden zijn jullie op zeeklassen.
    Nog een fijne dag in Bokrijk en tot straks.

    Silke, Freddy en Hilde

    BeantwoordenVerwijderen

Bezoek rusthuis

Vandaag brachten we een bezoek aan het rusthuis Ter Bake. We hebben bloemetjes geplant, speelden petanque en sjoelbak met de bewoners. Een h...