woensdag 9 mei 2012

Bosklassen dag 3

woensdag  9 mei 2012

Hallo , nieuws van de bosklassertjes !

Vandaag brachten  we een bezoek aan het Prinsenpark . Begeleiders Dirk en meester Jan  reden  ons er in kleine groepjes naartoe. Onze gids was er helemaal klaar voor en nam ons mee naar de vijver. Hier deden we een grondig wateronderzoek. We namen de temperatuur  van het water en zochten naar diertjes in het water. Zo vonden we de larve van een libel, een bloedzuiger, dikkopjes,…

Het wateronderzoek had ons hongerig gemaakt…we lieten ons middagmaal: wortelsoep, cordon bleu met worterlpuree en dessertje goed smaken !

’s Namiddags stond de sportnamiddag op het programma! We moesten een hindernissenparcours afleggen, lepellopen, zakspringen en ringwerpen. Nadien mochten we nog even vrij spelen tot wanneer het begon te regenen. Om de namiddag af te sluiten, speelden we nog enkele gezelschapsspelletjes!

Na de vermoeiende namiddag was het etenstijd! We smulden dan ook als hongerige leeuwen en leeuwinnen de pizza’s zonder problemen op.

Na het avondmaal was het showtime! Iedereen mocht in groepjes of alleen een act voorbrengen. Er werd gedanst, een mop getapt, toneel gespeeld, gezongen, gegoocheld, gitaar gespeeld, …  Een supershow! De avond werd afgesloten met een spetterende fuif waar iedereen volop danste!

Iedereen  maakt het hier goed , alles is tot nu uitstekend verlopen.
Zo , we kruipen onder de wol , tot morgen .
















































1 opmerking:

  1. Anoniem5/10/2012

    Wat een super coole leuke foto's. Hier word ik echt vrolijk van. Geniet allen nog verder van deze onvergetelijke week.
    Gert
    PS: vandaag leuke brief en kaartje gekregen. Dank je wel Lobke & begeleiders

    BeantwoordenVerwijderen

Bezoek rusthuis

Vandaag brachten we een bezoek aan het rusthuis Ter Bake. We hebben bloemetjes geplant, speelden petanque en sjoelbak met de bewoners. Een h...