dinsdag 10 mei 2022

Bosklassen dag 2: Ochtendgymnastiek, leerwandeling, death ride en via ferrata

Vandaag begonnen we de dag met een ochtendjogging. Bij sommigen waren er nog kleine oogjes te zien. Na de jogging was het tijd voor een uitgebreid ontbijt. In de voormiddag stond er een wandeling op het programma. We werden begeleid door gids Nathalie die ons op een enthousiaste wijze heel wat vertelde over Houffalize, dieren, planten,… . Na de pittige voormiddagwandeling kregen we soep met boterhammen en beleg als middageten. Na de middag stond er death ride en via ferrata op het programma. Wat een avontuur! Iedereen waagde de sprongen en het klimmen en klauteren langs de rotsen. Als avondmaal aten we pasta bolognaise. Als avondmoment schreven we onze brief en gingen we nog op beverjacht. We konden een bever spotten aan de oever aan het hotel. 

Iedereen ligt hier nu al in dromenland.

Heel veel groetjes!!































































































































1 opmerking:

  1. Wat een leuke foto's allemaal. Je ziet dat iedereen het daar naar zijn zin heeft. We zijn al nieuwsgierig naar de verhalen. Maak er daar nog 2 leuke dagen af en tot vrijdag!

    BeantwoordenVerwijderen

Bezoek rusthuis

Vandaag brachten we een bezoek aan het rusthuis Ter Bake. We hebben bloemetjes geplant, speelden petanque en sjoelbak met de bewoners. Een h...