dinsdag 20 mei 2014

Bosklassen dag 2: Beverdonkse heide, sport- en spelnamiddag en quiz!

We zijn deze dag heel feestelijk gestart en vierden de verjaardag van Prince. Na de ochtendjogging en het uitgebreid ontbijt maakten we een wandeling van 10 kilometer op de Beverdonkse heide. Onze gids, Vic, leerde ons heel wat bij over de fauna en flora op de Beverdonkse heide. Zo zagen we verschillende dieren en planten, een vossenhol, gingen we op zoek naar ijzerhoudende zandsteen, ... Na de wandeling kregen we vol au vent met gebakken patatjes  als maaltijd geserveerd. Superlekker! Na de siĆ«sta ging de spel- en sportnamiddag door en hadden we ook al bezoek gekregen van onze directeur. We moesten aan allerlei sporten deelnemen: raketloop, boomstamgooien, denappelloop,... Supertof maar wel heel vermoeiend! Voor het avondmaal konden we terug kiezen uit verschillende soorten brood en kregen we ook allemaal een worstenbroodjes. Om de avond af te sluiten, werd er in groepjes een quiz gespeeld en deden we allen de stoelendans.

Onze 2e dag zit er hier ook al op! Iedereen ligt al in dromenland!

Groetjes en tot morgen allemaal!



































3 opmerkingen:

  1. Super tof dat we langs deze weg alles kunnen volgen!
    En nog veel plezier.
    Groeten Mama en Papa van Aline

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Marijke De Bolle5/20/2014

    Hippie happy birthday to Prince ! Wat hebben jullie prachtig weer. Hopelijk blijft dit ook zo de rest van de week. Geniet van jullie avonturen en vooral van mekaar. Het is hier stil in huis zonder Amber, maar daar in Retie razen de decibels ongetwijfeld over de heide ! Een hele dikke DANKUWEL aan de begeleiders om dit voor onze kinderen mogelijk te maken !!! Groetjes van Kato, Marijke en Werner.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het ziet er daar super uit! Nog veel plezier. Ik kijk al uit naar de volgende foto's. Groetjes van Katrien en dieter (mama en papa van Samuel)

    BeantwoordenVerwijderen

Pyjamadag

 Vandaag deden we mee aan pyjamadag op school. We leerden meer bij over Bednet en kwamen allemaal in pyjama naar school.